Skip to the content

WAT IS ZERO LATENCY?

Tot 8 personen

Aangescherpte zintuigen en een verhoogde hartslag zijn een garantie voor ongelooflijke herinneringen. In Zero Latency kunnen maximaal 8 spelers samen worden ondergedompeld in fantastische nieuwe werelden en gedeelde avonturen.

Kom met de hele familie

Onze immersieve ervaringen zijn ontzettend intuïtief en leuk voor zowel tweens, tieners, ouders en grootouders! Bekijk de leeftijdsgrenzen bij je lokale Zero Latency-vestiging.

Exclusief voor Zero Latency

Zero Latency is 's werelds favoriete bestemming voor het delen van prijswinnende ervaringen. Geen kabels, grote spelarena's en de vrijheid om rond te lopen, voor een diepere onderdompeling in virtuele werelden.

Geavanceerde Free Roam VR

Zero Latency, de originele en meest geavanceerde Free Roam VR-ervaring, is uitgegroeid tot meer dan 70 locaties wereldwijd. Wij bieden als enige de VR-totaalervaring - Far Cry VR.

WAT TE VERWACHTEN

Bereid je voor op een ervaring als geen ander! Kies je avontuur, zet een VR-headset op en pak de controller. Onze virtual reality spelervaringen brengen jou en je team naar onwaarschijnlijke nieuwe werelden, waar alles mogelijk is.

Eenmaal binnen kun je je vrij bewegen zoveel je wilt - net als in het echte leven. Er zijn geen lastige draden of kleine ruimtes die je tegenhouden om elke centimeter van deze geweldige nieuwe werelden in een echte arena te verkennen!

Dus waar wacht je op? Kom vandaag nog en ontdek zelf waarom dit 's werelds beste free roam VR-ervaring is.

DEZE PLEK MOET JE PROBEREN - HET IS GEWELDIG! Had een geweldige date avond met mijn man, beste idee ooit! Het was zo realistisch, ik ben een beetje schor van het schreeuwen. Komt zeker snel weer terug!

Maria M.

Super leuke ervaring! We speelden het Zombiespel en ik dacht echt dat ik over een bewegende brug liep en dat ik op een helikopter sprong - zo realistisch! Ik ben geen gamer, maar heb intens genoten van deze ervaring.

Miki J.

Geweldige ervaring! Ik nam mijn 13-jarige zoon mee die dol is op videospelletjes en ik had niet verwacht dat ik er zelf ook zo van zou genieten! Echt uitzonderlijk! Ik raad ten zeerste aan de Zombies en Singularity spellen te doen om de beste ervaring te krijgen. Het contrast van de werelden is fenomenaal. Dit zou een fantastische feest- of werkactiviteit zijn! We komen zeker terug voor meer plezier.

Adam O.

Perfecte plek voor een vrijgezellenfeest of een avondje uit met vrienden. Zoveel plezier en zeer betaalbaar in vergelijking met andere VR-opties voor een uitgebreide ervaring. Een aanrader!

Spencer R

Eerste keer hier en zal zeker terugkomen met al mijn vrienden en familie om dezelfde geweldige ervaring te delen die ik hier had! Zo leuk, ik wilde de hele dag blijven!

Joe C.

BEKIJK ONZE 5 STERREN GOOGLE REVIEWS ONLINE

KLAAR, INSTELLEN, SPELEN

VR-spelervaringen

Kies uit zombie-apocalyps, een gezinsvriendelijk avontuur, AI op steroïden, competitieve VR eSports en onze exclusieve Far Cry-ervaring.

VR-headset

Bereid je voor op overtuigende grafische details met meeslepend ruimtelijk geluid, voor een diepe onderdompeling en met teamcommunicatie.

Controller

Speciaal ontworpen voor de ultieme spelervaring, zodat je met de grootste precisie kunt interageren met de virtuele wereld.

Hoe realistisch het ook voelt, dit is niet het echte leven. De technologie is ongelooflijk meeslepend, en de opstelling is daar perfect voor. Je hebt een enorme ruimte om vrij in rond te lopen, er zijn geen kabels of draden.

Wired

Je bent niet beperkt door ruimte of draden. Het is de beste virtual reality ervaring die ik ooit heb gehad. En ik heb ze allemaal geprobeerd.

CNet

De zombies komen angstaanjagend dichtbij - als je ooit volwassen mannen hebt willen horen gillen, dan is dit je kans.

Mashable

Deze surrealistische ervaring met meerdere spelers is 's werelds meest geavanceerde free-roaming virtual reality game ooit.

Forbes

Zero Latency is de beste, meest boeiende en meeslepende virtual reality-ervaring die ik ooit heb geprobeerd.

Gizmodo

Stap In VR

BRENG MEESLEPENDE ENTERTAINMENT NAAR UW STAD

EIGEN EEN ZERO LATENCY