Skip to the content

WAT IS ZERO LATENCY?

Tot 8 personen

Met al je zintuigen op scherp en je hartslag op volle toeren maak je onvergetelijke herinneringen.
Bij Zero Latency kunnen 8 spelers tegelijk ondergedompeld worden in fantastische nieuwe werelden en avonturen.

Breng een bezoek met je familie

Onze adembenemende ervaringen zijn ongelooflijk intuïtief en fun voor tieners, twintigers, ouders en grootouders samen! Bekijk onze leeftijdsadviezen bij de diverse games.

Exclusief bij Zero Latency

Zero Latency is the place to be om dé ultieme VR ervaring te delen. Geen kabels of rugzakken en een grote arena om vrij in rond te lopen zodat je helemaal ondergedompeld wordt in de virtuele werelden.

Geavanceerde free-roam VR

Als meest geavanceerde en originele free-roam VR aanbieder heeft Zero Latency reeds meer dan 90 vestigingen wereldwijd. Uniek in de wereld bieden wij als enige AAA Virtual Reality ervaringen aan zoals Far Cry VR.

Wat Mag Je Verwachten

Hou je klaar om ondergedompeld te worden in weergaloze ervaringen. Kies je avontuur, neem je VR headset en grijp de controller vast. Onze virtual reality game ervaringen transporteren jou en je groep naar onvoorstelbare nieuwe werelden, waar alles mogelijk is.

Speel écht mee in de game en voel je vrij om rond te lopen zoveel je wil - net als in het echte leven. Geen lastige kabels of kleine ruimtes die je beperken in je vrijheid om elke hoek van deze fantastische nieuwe wereld te ontdekken!

Super goede uitleg, leuke games, echt perfecte activiteit voor verjaardag of team building met de collega’s.

S.H.

Super vette ervaring. Erg leuk om een met vrienden of familie de VR wereld in te duiken. Personeel is uiterst vriendelijk en ze maken gratis foto's en video's.

D.E.

Heel laag drempelig, echt iedereen kan er direct mee aan de slag zonder voorkennis. Het team ter plaatse is super vriendelijk! Hier komen we zeker terug.

J.H.

Geweldige VR experience in Gent met uitgebreid aanbod aan topgames. Mooie zaak met de beste technologie die beschikbaar is, echte aanrader!!

J.C.

Na verschillende VR game ervaringen is dit veruit de beste die ik tot nu toe al heb meegemaakt, met zelfs frisse handdoekjes op warme dagen!

A.R.

BEKIJK ONZE 5 STERREN GOOGLE REVIEWS ONLINE

Duik In VR

Hoe realistisch het ook voelt, dit is niet het echte leven. De technologie is ongelooflijk meeslepend, en de opstelling is daar perfect voor. Je hebt een enorme ruimte om vrij in rond te lopen, er zijn geen kabels of draden.

Wired

Je bent niet beperkt door ruimte of draden. Het is de beste virtual reality ervaring die ik ooit heb gehad. En ik heb ze allemaal geprobeerd.

CNet

De zombies komen angstaanjagend dichtbij - als je ooit volwassen mannen hebt willen horen gillen, dan is dit je kans.

Mashable

Deze surrealistische ervaring met meerdere spelers is 's werelds meest geavanceerde free-roaming virtual reality game ooit.

Forbes

Zero Latency is de beste, meest boeiende en meeslepende virtual reality-ervaring die ik ooit heb geprobeerd.

Gizmodo