Skip to the content

WAT IS ZERO LATENCY?

Tot 8 personen

Met al je zintuigen op scherp en je hartslag op volle toeren maak je onvergetelijke herinneringen.
Bij Zero Latency kunnen 8 spelers tegelijk ondergedompeld worden in fantastische nieuwe werelden en avonturen.

Breng een bezoek met je familie

Onze adembenemende ervaringen zijn ongelooflijk intuïtief en fun voor tieners, twintigers, ouders en grootouders samen! Bekijk onze leeftijdsadviezen bij de diverse games.

Exclusief bij Zero Latency

Zero Latency is the place to be om dé ultieme VR ervaring te delen. Geen kabels of rugzakken en een grote arena om vrij in rond te lopen zodat je helemaal ondergedompeld wordt in de virtuele werelden.

Geavanceerde free-roam VR

Als meest geavanceerde en originele free-roam VR aanbieder heeft Zero Latency reeds meer dan 90 vestigingen wereldwijd. Uniek in de wereld bieden wij als enige AAA Virtual Reality ervaringen aan zoals Far Cry VR.

Wat Mag Je Verwachten

Hou je klaar om ondergedompeld te worden in weergaloze ervaringen. Kies je avontuur, neem je VR headset en grijp de controller vast. Onze virtual reality game ervaringen transporteren jou en je groep naar onvoorstelbare nieuwe werelden, waar alles mogelijk is.

Speel écht mee in de game en voel je vrij om rond te lopen zoveel je wil - net als in het echte leven. Geen lastige kabels of kleine ruimtes die je beperken in je vrijheid om elke hoek van deze fantastische nieuwe wereld te ontdekken!

In 1 woord geweldig!!! Onze teambuilding was een top ervaring!! Ontvangst, uitleg, hulp alles was top. Voor iedereen aan te raden!!!

S.G.

Het was een actief, leuk en entertainend einde van het vriendenweekend, met tevens ook geweldig personeel! Oftewel: top!

R.G.

Heel vriendelijke ontvangst, heel leuke games en een toffe speelruimte. Absolute aanrader voor verjaardagsfeestjes!

C.G.

Ik ben een grote fan van VR games en heb op vele plekken gespeeld maar Zero Latency heeft de beste spelletjes aan een schappelijke prijs.

I.B.

Was echt een heel unieke en leuke ervaring met onze 9-jarige zoon als gezinsactiviteit. Je wordt heel goed begeleid. We komen zeker nog eens terug.

BEKIJK ONZE 5 STERREN GOOGLE REVIEWS ONLINE

Duik In VR

Hoe realistisch het ook voelt, dit is niet het echte leven. De technologie is ongelooflijk meeslepend, en de opstelling is daar perfect voor. Je hebt een enorme ruimte om vrij in rond te lopen, er zijn geen kabels of draden.

Wired

Je bent niet beperkt door ruimte of draden. Het is de beste virtual reality ervaring die ik ooit heb gehad. En ik heb ze allemaal geprobeerd.

CNet

De zombies komen angstaanjagend dichtbij - als je ooit volwassen mannen hebt willen horen gillen, dan is dit je kans.

Mashable

Deze surrealistische ervaring met meerdere spelers is 's werelds meest geavanceerde free-roaming virtual reality game ooit.

Forbes

Zero Latency is de beste, meest boeiende en meeslepende virtual reality-ervaring die ik ooit heb geprobeerd.

Gizmodo