Skip to the content

WAT IS ZERO LATENCY?

Tot 8 personen

Plezier voor iedereen

Prijswinnende ervaringen

Geavanceerde Free Roam VR

WAT TE VERWACHTEN

Maak je klaar voor een episch avontuur met onze meeslepende VR-ervaringen! Zet de headset op, pak je controller en stap in een andere wereld. Onze free roam virtual reality brengt jou en je team naar een nieuwe werkelijkheid, waar alles mogelijk is. Beweeg je vrij, net als in het echte leven - geen beperkingen of lastige draden die je tegenhouden. Je staat op het punt een avontuur te beleven in een echte arena, zoals je nog nooit hebt meegemaakt.

Dus waar wacht je op? Duik in een nieuwe wereld, met 's werelds beste free roam VR-ervaring.

Hoe realistisch het ook voelt, dit is niet het echte leven. De technologie is ongelooflijk meeslepend, en de opstelling is daar perfect voor. Je hebt een enorme ruimte om vrij in rond te lopen, er zijn geen kabels of draden.

Wired

Je bent niet beperkt door ruimte of draden. Het is de beste virtual reality ervaring die ik ooit heb gehad. En ik heb ze allemaal geprobeerd.

CNet

De zombies komen angstaanjagend dichtbij - als je ooit volwassen mannen hebt willen horen gillen, dan is dit je kans.

Mashable

Deze surrealistische ervaring met meerdere spelers is 's werelds meest geavanceerde free-roaming virtual reality game ooit.

Forbes

Zero Latency is de beste, meest boeiende en meeslepende virtual reality-ervaring die ik ooit heb geprobeerd.

Gizmodo

DOMPEL JE ONDER IN EEN WAANZINNIGE WERELD

FAR CRY VR

Kristalhelder water schittert zover het oog reikt. Helder, zijdeachtig zand tussen je tenen. Goede vrienden, leuke tijden en geen zorgen in de wereld. Hier maak je herinneringen, en heel wat selfies!

Dat is precies hoe dit avontuur verliep voordat je groep gevangen werd genomen door Vaas en zijn kleine leger van handlangers. Niet echt de tropische vakantie waar je op hoopte?

LEVENSECHTE TV

UNDEAD ARENA

Jij en je vrienden zijn de sterren van een post-apocalyptische spelshow in een jaren '80-retrowereld.

Vecht je een weg naar boven in een arena met meerdere niveaus voor een publiek dat schreeuwt om chaos, en voor het amusement van een wild enthousiaste spelshowhost.

Win, en word legendes. Verlies, en sluit je aan bij de rest. Maak je klaar voor Undead Arena!

AI OP STEROÏDEN

SINGULARITY

Een geheim militair ruimtestation zit zonder elektriciteit. Jij en je team worden er heen gestuurd op onderzoek.

Geen tekenen van leven te zien… toch geen menselijk leven.

Je reis naar de ruimte begint, maar zullen de antwoorden die je onderweg vindt tot je einde leiden? Maak je klaar om het onbekende te verkennen…

DEZE PLEK MOET JE PROBEREN - HET IS GEWELDIG! Had een geweldige date avond met mijn man, beste idee ooit! Het was zo realistisch, ik ben een beetje schor van het schreeuwen. Komt zeker snel weer terug!

Maria M.

Super leuke ervaring! We speelden het Zombiespel en ik dacht echt dat ik over een bewegende brug liep en dat ik op een helikopter sprong - zo realistisch! Ik ben geen gamer, maar heb intens genoten van deze ervaring.

Miki J.

Geweldige ervaring! Ik nam mijn 13-jarige zoon mee die dol is op videospelletjes en ik had niet verwacht dat ik er zelf ook zo van zou genieten! Echt uitzonderlijk! Ik raad ten zeerste aan de Zombies en Singularity spellen te doen om de beste ervaring te krijgen. Het contrast van de werelden is fenomenaal. Dit zou een fantastische feest- of werkactiviteit zijn! We komen zeker terug voor meer plezier.

Adam O.

Perfecte plek voor een vrijgezellenfeest of een avondje uit met vrienden. Zoveel plezier en zeer betaalbaar in vergelijking met andere VR-opties voor een uitgebreide ervaring. Een aanrader!

Spencer R

Eerste keer hier en zal zeker terugkomen met al mijn vrienden en familie om dezelfde geweldige ervaring te delen die ik hier had! Zo leuk, ik wilde de hele dag blijven!

Joe C.

CHECK OUT OUR 5 STAR GOOGLE REVIEWS ONLINE

STAP IN VR

BRENG MEESLEPENDE ENTERTAINMENT NAAR UW STAD

EIGEN EEN ZERO LATENCY